Nové atrium bude sloužit i jako společenský sál pro různá vystoupení. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - V areálu mostecké střední pedagogické školy a obchodní akademie vznikl přístavbou nový víceúčelový sál. Od nového školního roku se tam budou konat kulturní a vzdělávací akce.

„Mám tady šikovné žáky, kteří se věnují uměleckým oborům, zpívání, tancování, dramatické výchově, výtvarné výchově a nebyly žádné prostory, kde bychom se mohli v podstatě předvést,“ uvedla Jitka Hašková, ředitelka VOŠ, OA, SPGŠ A SZŠ Most.

Škola je příspěvkovou organizací Ústeckého kraje. Na místo někdejší základní školy se přestěhovala před třemi desetiletími. Současná investice do víceúčelového sálu dosáhla 24,5 milionu korun. „Místo nevyužitého atria, které bylo, dá se říci, zarostlé a nesloužilo ničemu, vznikl tento úžasný sál. Myslím si, že to byla investice, která se rozhodně vyplatí a která škole přinese mnoho a mnoho dalších věcí,“ sdělil hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller.

Sál má kapacitu téměř 160 sedících osob a je bezbariérově přístupný z vnitřních komunikací školy. „Sál bude využíván pro různé společenské, kulturní, vzdělávací a jiné akce, třeba předávání maturitního vysvědčení, koncerty pro rodiče," dodala ředitelka školy. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru