V obchodním domě je cílem hlavně zvýšení pocitu bezpečnosti. Ilustrační foto
Most

Most – Před samotným závěrem školního roku bylo ve „Stovkách“ a v obchodním domě „Central“ zase živo. Opět se tam totiž setkali mostečtí policisté a strážníci, aby na další plánované společné akci plnili stanovené a dlouhodobé úkoly. Na těch se shodli zástupci vedení městské policie a Policie České republiky, územního odboru Most.

Ti již dříve probrali možnosti zvýšení pocitu bezpečnosti v mostecké lokalitě včetně přilehlého parku Střed, v prostorách Centralu, ale i jeho bezprostředním okolí.

„Vytyčené úkoly zněly jasně. Smíšené hlídky kontrolovaly ve Stovkách jak veřejné prostranství, tak vytipované prostory domů. Pátraly po osobách a kontrolovaly cizí státní příslušníky bez potřebných dokumentů. Důležité je zejména získávání poznatků nejen v souvislosti s drogovou problematikou," uvedl mlučí policistů Václav Krieger.

V obchodním domě je cílem hlavně zvýšení pocitu bezpečnosti, a proto tam policisté se strážníky kontrolovali dodržování veřejného pořádku a občanského soužití. "Se smíšenými hlídkami se setkalo během odpoledne 86 osob, ale i 5 řidičů. Jedna osoba se musela projet služebním vozem, protože procházela v evidenci jako hledaná. Policisté museli vyřešit jeden přestupek, za který uložili blokovou pokutu," dodal policejní mluvčí.

 

por. Václav Krieger

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru