Jedna z rozbitých zastávek. Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámil před půlnocí oznamovatel, že skupina mladíků rozbila skleněnou výplň zastávky autobusu u bloku 501, a sdělil strážníkům jejich popis a směr, kterým utekli. Na místo byly vyslány tři motohlídky strážníků.

Jedna z hlídek zajistila dva chlapce ve vchodě domu, druhá hlídka pak zajistila další dva podezřelé, kteří utekli do parku.

"Šestnáctiletý chlapec se následně strážníkům doznal, že rozbil kamenem skleněnou výplň u bloku 501 zastávky on. Dalším šetřením bylo zjištěno, že došlo k rozbití skleněné výplně zastávky také u bloku 509, k tomu se doznal druhý z chlapců," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Strážníci na místo přivolali Policii ČR, která si celou událost se všemi poznatky převzala k dalším úkonům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru