Třetina parkoviště u stánků bude uzavřena od 2. července do 11. srpna. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – U jezera Most začala výstavba areálu pro Olympijský festival Paříž 2024. Ten nabídne lidem pět desítek sportovišť či setkání s českými olympioniky. První změny kvůli připravovanému festivalu zaznamenají už v těchto dnech řidiči. Uzavře se první část parkoviště u stánků.

„První část, která se uzavře, bude poslední třetina asfaltového parkoviště, kde vznikne skatepark, a ta bude uzavřena od 2. července až do konce trvání olympijského festivalu,” uvedl Michal Hartman, ředitel Technických služeb města Mostu.

Olympijský festival se uskuteční od 26. července do 11. srpna, tedy přesně v době trvání Olympijských her v Paříži.

Omezení kvůli jeho pořádání ale budou řidičům a návštěvníkům jezera Most kompenzována. „Náhradní parkovací plochy začnou postupně vznikat. Jedna z nich bude u kostelního hřbitova, druhá bude u kruhového objezdu směrem k Hněvínu a potom bude fungovat část štěrkové plochy do té doby, než bude oplocená. Ale postupně budou vždycky vznikat nějaké náhrady,” dodal Michal Hartman.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru