Nedaleko Havraně došlo k vážné dopravní nehodě. Vůz se převrátil na střechu a zůstal mimo komunikaci. Foto: čtenář
Most

Mostecko – Ve čtvrtek 4. července v dopoledních hodinách se na silnici číslo 251 mezi Havraní a Moravěvsí na Mostecku stala dopravní nehoda. Osobní auto skončilo na střeše mimo silnici. Po jedenácté hodině tak musela být tato silnice zcela uzavřena. Krátce poté se zkomplikoval provoz i přímo v Mostě v křižovatce u sportovní haly.

„Řidič měl v křižovatce defekt, ale už je to průjezdné," oznámil před tři čtvrtě na dvanáct čtenář, který zaslal i fotky z místa. Vůz stál uprostřed kolejí, takže z tohoto důvodu nejezdily ani tramvaje. Po dvanácté hodině byla již na místě odtahová služba Městské policie Most a nakládala nepojízdný vůz.

Defekt vozu uprostřed křižovatky na třídě Budovatelů u sportovní haly zastavil i městskou hromadnou dopravu. Foto: čtenář

 

Foto: Oldřich Hájek

 
Při nehodě u Moravěvsi došlo ke zranění, zasahují tu složky Integrovaného záchranného systému. Na místě se tvoří kolony. Dopravní komplikace potrvají podle dopravního servisu Policie ČR do jedné hodiny odpoledne. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru