Nezletilý hoch zmizel pod hladinou na jezeře Matylda. Foto: čtenář
Most

Most – Všechny záchranné složky aktuálně zasahovali v pondělí večer na jezeře Matylda v Mostě. Při vodních radovánkách zmizel pod hladinou nezletilý hoch. Na místo zamířili i potápěči. 

„Událost máme hlášenu krátce po 19. hodině. Ohlásili ji lidé, kteří se snažili topící se osobě pomoci s kruhem, ta však zmizela pod hladinou. Na místě jsou policisté i záchranáři, míří tam policejní potápěči, aby tělo našli," potvrdila před půl osmou smutnou informaci policejní mluvčí Ilona Gazdošová. 

Mluvčí záchranářů Prokop Voleník potvrdil, že záchranáři včetně vrtulníku jsou na místě, ale dosud nemůže sdělit podrobnější informace. Před půl devátou bohužel musel potvrdit to, čeho se všichni obávali: „Krátce po osmé se podařilo potápěčům chlapce najít a vytáhnout z vody. Resuscitace bohužel již nebyla možná a vrtulník z místa odletěl bez zásahu záchranářů." 

Připomínáme dřívější případy utonutí na Mostecku. Informovali jsme o nich ZDE a ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru