Místní interprety zastupuje Xavier Baumaxa. Zdroj: FB města Mostu
Most

Most – Tradiční festival Folkový Most má letos neskutečně silné obsazení. Jeho program startuje na Benediktu ve 14 hodin, přičemž se na krásném pódiu vystřídá pět uskupení či zpěváků. Na koho se letos můžete těšit?

Celou akci odstartuje vystoupení české hudební skupiny Taxmeni, kteří hrají v moderním country & western stylu. Od 16 hodin bude pódium patřit sourozenecké dvojici Haně a Petrovi Ulrychových, kteří jsou známí, a zdaleka nejen mezi milovníky písniček s lidovými kořeny, pod názvem Javory. Již neuvěřitelných 60 let jsou stálicemi na české hudební scéně. 

Seskupení Zavěšený kafe je ukázkou toho, že covidové období přineslo i řadu skvělých věcí. Tato šestice, která hraje folk-rock s prvky amerického i českého country, se dala dohromady právě v průběhu této krizové doby.

Písničkář Michal Horák má skvěle našlápnutou kariéru. Zdroj: FB město Most

V půl osmé obsadí se svou kapelou pódium vycházející hvězda Michal Horák. Šestadvacetiletý talentovaný písničkář má celou řadu úspěšných klipů. Získal ocenění Objev roku v anketě popularity Český slavík a nominaci v téže kategorii v Cenách Anděl Coca-Cola 2021.

Celý festival uzavře téměř domácí interpret, a to Xavier Baumaxa ze sousedního Litvínova. Jeho vystoupení začne ve 21 hodin.

Vstup na festival je zdarma.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru