V zatáčce u zóny Triangle se ve zlomu ulic Západní a Jižní již nedostanete do ulice Generálská. Je z ní jednosměrka. Foto: Jakub Franc
Most

Staňkovice – Z důvodu výstavby přemostění údolí, v němž se nachází obec Žiželice, je stanovena pro osobní dopravu objízdná trasa vedoucí přes Staňkovice, dále pak všichni, kdo mířili směrem na Most objíždí průmyslovou zónu Triangle a u přemostění přes D7 se napojí znovu na silnici I/27. Takto je oficiálně stanovena objízdná trasa.

Nejen místní si však tuto zajížďku rádi odpustili a zkracovali si cestu Generálskou ulicí kolem střelnice. Navigace například v neděli ukazovala, že jde o ušetření deseti minut času jízdy. Úzká komunikace však na zvýšený nápor není stavěná, řidiči museli v případě setkání se s protijedoucím vozidlem vyjíždět mimo komunikaci. Tomu je nyní konec a silnice je od tohoto týdne jednosměrná.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru