Hlídka policistů na koních. Foto: Policie ČR
Most

Most – Policisté v rámci svého opatření na Olympijském festivalu Paříž 2024 u jezera Most nasadili v sobotu i hlídku na koních. Po celou dobu festivalu budou nasazeny desítky policistů, kteří budou dohlížet na bezpečnost a dopravu.

Areál, kde je možné si vyzkoušet více než 50 sportů, setkat se se známými sportovci, společně fandit našim reprezentantům a vidět je i po jejich návratu z letních olympijských her v Paříži, je otřevřený až do 11. srpna. 

Festival odstartoval ve čtvrtek večer slavnostním průvodem sportovních oddílů z Ústeckého kraje, následovala zábavná show na podiu. Na slavnostním otevření bran areálu se v pátek ve 14 hodin podílela třeba úspěšná sportovkyně Bára Špotáková. „Jsem úplně nadšený. Já myslím, že je to určitě nejvíc, co jsme kdy viděli. Ta atmosféra tady byla úplně skvělá. Jednak ten průvod se nesmírně vydařil a opravdu ti mladí sportovci, kteří byli jeho součástí, tak to je naše budoucnost,“ uvedl Libor Varhaník, místopředseda Českého olympijského výboru. 

„Pro město Most to znamená prezentaci toho nejlepšího, co tady je, a to nemyslím teď zrovna sportovce, protože jich tu máme spoustu. Chtěl bych, aby každé město podporovalo sport, jako ho podporuje město Most. Ale hlavně je to o prezentaci jezera Most, což je unikát, celému světu se snažíme to říct, a toto je nejlepší příležitost, protože celý svět teď uvidí, jak naše jezero vypadá a jak vypadá území, které je po těžbě,“ dodal k festivalu hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru