Stavba není určena k tomu, aby na ni lidé vstupovali. Pod náporem se již málem potopila. Foto: TS města Mostu
Most

Most – Nápis Most z dřevěných latí měl zvýšit atraktivitu zdejšího jezera. Myšlen je jako fotopoint, který má být na pozadí snímků, které si lidé pořizují z nového mola složeného z několika kruhů. Návštěvníci jezera jej ale zřejmě považují za herní prvek.

„Opakovaně prosíme návštěvníky jezera, aby na nápis MOST nevstupovali a už vůbec nelezli nahoru na písmena. Stavba k tomu není vůbec určena, navíc jsou kolem ní rozmístěny zákazové cedulky," upozorňuje plavce mluvčí města Mostu Klára Vydrová.

Fotopoint návštěvníci během uplynulé slunečné soboty téměř potopili. K herním hrátkám přitom mají plavci k dispozici několik plovoucích mol na hladině. 

Stavba je míněna jako fotopoint pro fotografie, které si lidé tvoří na novém mole. Foto: jip

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru