Operátor přivolal na místo hlídky Městské policie Most. Foto: MP Most
Most

Most – Řada míst v Mostě je pod dohledem kamer, zloději ale asi počítají s tím, že pod svícnem je největší tma. To se ale spletli. Operátor kamerového systému nedávno v noci zaznamenal pohyb dvou podezřelých osob na parkovišti v ulici Okružní před obchodem Baumax. Zdáli se mu podezřelí, tak se na ně zaměřil.

Kameraman sledoval, jak dva muži přistoupili k vozidlu a následně z něj vyndali různé předměty a odešli směrem k nedalekému sportovnímu centru. Operační pracovník předal informace všem hlídkám a jedna z motohlídek zjistila dva muže odpovídající popisu operátora v ulici Okružní.

„Strážníci muže i s předměty z vozidla zajistili a na místo přivolali Policii ČR. Policisté si celou událost se všemi poznatky a záznamem z městského kamerového dohledového systému převzali k dalším úkonům," dodala mluvčí strážníků Veronika Loucká.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru