Před deštěm se pár schoval do cizího vozu. Foto: MP Most
Most

Most – Zajímavou výmluvu vytasil muž se ženou, když je v průběhu jedné z deštivých nocí oslovila hlídka městské policie. Ta totiž měla podezření, že vůz, v němž se nacházejí, jim vůbec nepatří. Proč? Svědek pár viděl, jak do vozu lezou pátými dveřmi, tedy skrz kufr.

„Na linku 156 oznámil svědek, že vidí z balkonu, jak do vozidla na parkovišti vlezli muž a žena pátými dveřmi, a předpokládá, že to nebyli majitelé vozidla. Operátor kamerového systému na popsané místo zamířil kameru a k oznámení byla vyslána nejbližší motohlídka," popsala začátek případu mluvčí Městské policie Most Veronika Loucká.

Strážníci ve vozidle přistihli ženu a muže, kteří uvedli, že si jen povídají, což samozřejmě městskou policii nijak neobměkčilo. Na místo proto přivolali Policii ČR a následně oznámili správnímu orgánu podezření z přestupku neoprávněného užívání cizího majetku. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru