Foto: čtenář
Most

Most - Model Eiffelovy věže, který po dobu Olympijského festivalu u jezera Most dělal radost návštěvníkům, teď mizí před očima. Obyvatele města i návštěvníky jezera zajímalo, co s věží po konci festivalu bude. Naše redakce zjistila, že se nakonec nebude stěhovat zase tak daleko.

Pro obyvatele Mostu, kteří se "nové dominanty" vzdát nechtěli, máme dobrou zprávu. Eiffelovka bude Mostečanům radost dělat i nadále. Konkrétně se přesune do BagrParku.

Foto: čtenář

"Od začátku bylo domluveno, že model Eiffelovy věže zůstane u jezera Most pouze po dobu festivalu. Hledali jsme pro ni umístění a jelikož jsme chtěli, aby zůstala v Ústeckém kraji, domluvili jsme se s BagrParkem, který sídlí v Mostě," uvedla manažerka komunikace Olympijského festivalu Veronika Linková.

Foto: čtenář

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru