Z festivalu Let It Roll. Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Most se stane dějištěm mezinárodního hudebního festivalu Let It Roll, a to už od příštího roku. Konat by se tu měl až do roku 2029. Na úterním zasedání to schválila rada města.

"Uzavřeno bude memorandum o spolupráci za účelem konání mezinárodního hudebního festivalu Let It Roll v letech 2025 - 2029 v Mostě," uvádí město na sociální síti Facebook.

Zdroj: Statutární město Most

Let It Roll je největší drum and bassový festival svého druhu na světě s návštěvností kolem třiceti tisíc lidí. Od roku 2015 se konal na bývalém vojenském letišti v Milovicích, kam se každoročně sjížděli milovníci elektronické hudby z celé Evropy. Termín konání festivalu je každoročně na začátku srpna, případně na přelomu července a srpna. Kromě hudby nabízí také bohatý doprovodný program. O tom, že festival bude mít "nový domov" informovali promotéři na letošním ročníku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru