Foto: Město Most
Most

Záluží - Město Most přináší aktuální informace o náhradní dopravě v souvislosti s nálezem letecké pumy v areálu Chempark v Záluží. Dopravní omezení potrvají až do příštího týdne, pyrotechnici mohou začít pracovat až v úterý (psali jsme ZDE).

Náhradní autobusová doprava je ve směru z Mostu vedena podél tramvajové tratě ke Zdravotnímu středisku v Záluží, kde na kruhovém objezdu je dále vedena směrem na Horní Jiřetín a poté na nádraží v Litvínově, kde autobus zastavuje na nástupišti č. 1.

Ve směru z Litvínova staví náhradní autobusová doprava na zastávce Litvínov, Nádraží na nástupišti č.3 a dále pak pokračuje po stejné objízdné trase směrem na Horní Jiřetín ke Zdravotnímu středisku v Záluží a dále do Mostu. Vzhledem k objízdné trase se časy odjezdů linky č. 4 a č. 40 mohou lišit, je proto potřeba počítat s časovou rezervou.

Objízdná trasa je určena i pro automobilovou dopravu. V případě dotazů se obracejte na dispečink Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova na čísle 476 769 009.

"Na místo byl vyslán policejní pyrotechnik, který určil, že se jedná pravděpodobně o leteckou britskou pumu s dlouhodobým zapalovačem s iniciací 144 hodin. Z tohoto důvodu mohou začít pyrotechnici pracovat až 27. 8. Puma je o hmotnosti 250 kg s hmotností 100 kg výbušniny. V perimetru 1,5 km bylo evakuováno celkem 582 osob," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru