Ilustrační foto
Most

Nechranice - Do neděle 1. září platí úplná uzavírka silnice č. 22512 v úseku hráze vodního díla Nechranice. Povolenky k průjezdu po obslužné komunikaci pod hrází, která je ve správě Povodí Ohře, s. p., se nevydávají a průjezd je zde uzavřen. Již vydané povolenky nelze uplatnit a všichni řidiči musí využít dopravně značenou objízdnou trasu přes Kadaň. Informuje o tom Povodí Ohře Chomutov.

"V souvislostmi se stížnostmi, nedodržováním dopravních předpisů a překračovaní maximální povolené rychlosti jsme po konzultaci s Policií ČR zrušili možnost průjezdu po obslužné komunikaci pod hrází. Vydané povolenky v roce 2023 i v tomto roce nejsou nyní platné. Povolenky vydával pouze státní podnik Povodí Ohře a není možné o ně žádat na jiných místech. Uzavírka silnice je nepřetržitá až do neděle 1. září," uvedla mluvčí Povodí Ohře Dana Zikešová

V rámci stavebních prací na bezpečnostním přelivu jsou plánované další úplné uzavírky silnice, během nichž nebude možné žádat o povolenky a projíždět po obslužné komunikaci.

Plánované uzavření silnice je v těchto termínech:

  • 9. září od 9:00 do 12:00 hod
  • 20. září od 9:00 do 12:00 hod
  • 4. října od 07:00 do 18:00 hod
  • od 11. listopadu do 24. listopadu
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru