Foto: Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova
Most

Most - V pátek 23. srpna v odpoledních hodinách zastavila provoz tramvají mezi Mostem a Zálužím nehoda. Osobní auto u Kopist vylétlo ze silnice a skončilo v kolejišti.

Na místo vyjížděla jednotka mosteckých hasičů, která bude auto vyprošťovat z tramvajového pásu. Místo tramvají budou jezdit autobusy.

"Z důvodu havárie automobilu, který skončil v kolejišti u zastávky Most - Sídliště ČD, zavádíme náhradní autobusovou dopravu v úseku Most - Chemické závody. Od Chemických závodů k Citadele zůstává tramvajový provoz bez omezení. Děkujeme za pochopení," uvádí Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru