Patrové autobusy už nezdobí polepy lákající na Olympijský park. Nějakou dobu se však v ulicích neobjeví. Foto: DPmML
Most

Most – Patrové autobusy s polepem lákaly na Olympijský park, který se konal u břehu jezera Most. Netradiční svezení si pochvalovaly hlavně děti, které se chtěly svézt v patře u předního skla. Po olympiádě autobusy na chvíli z ulic zmizely – dopravní podnik nechal odstranit polepy. Nyní však v ulicích budou chybět opět. A zatím není jasné, na jak dlouhou dobu.

„Vážení cestující, z provozně - technických důvodů nebudou v provozu až do odvolání oba naše patrové autobusy," vydal DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova a. s. krátké oznámení. Cestující pod příspěvkem hned začali spekulovat, zda je to z důvodu častých poruch klimatizace.
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru