Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Ústecký kraj – Minulý víkend se reprezentační družstvo HZS Ústeckého kraje zúčastnilo mistrovství České republiky v požárním sportu v Olomouci.

První den soutěže byl věnován disciplíně výstupu do 4. podlaží cvičné požární věže a poté následovalo slavnostní zahájení mistrovství.
Druhý den v sobotu se soutěžilo ve dvou disciplínách. První disciplína byl běh na 100 metrů s překážkami a druhá disciplína byla štafeta 4x 100 metrů. „Po dokončení sobotních disciplín se naše družstvo umístilo na 10. místě z celkových 15 týmů," uvedl mluvčí Lukáš Faják.
 
Poslední den mistrovství se soutěžilo v požárním útoku. Nakonec se družstvo HZS Ústeckého kraje celkově na MČR v požárním sportu umístilo na 12. místě.
 
 
Reprezentační družstvo HZS Ústeckého kraje. Foto: HZS Ústeckého kraje

Mistrovství HZS ČR a SDH v požárním sportu v Olomouci se zúčastnili příslušníci HZS ULK:

nprap. Ing. Jakub Pěkný – trenér i soutěžící, nstržm. Sebastian Kitner, pprap. Ladislav Stárek – trenér, nstržm. Martin Vlček (všichni CHS Teplice); nstržm. Petr Sanko (CHS Chomutov); por. Ing. Aleš Rybář (CHS Litoměřice), pprap. Michal Lupínek, nstržm. Štěpán Rendáš (všichni CHS Litoměřice); nstržm. Oldřich Žítek, nstržm. Martin Brejžek (oba CHS Most) a stržm. Pavel Strnad (HS Litvínov)

Reprezentační družstvo děkuje za podporu Sportovnímu klubu hasičů Ústeckého kraje," dodal Lukáš Faják.
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru