Jan Paparega.
Most

"Žít v Ústeckém kraji nikdy nebylo lehký. Zlí jazykové, kteří tu ani kolikrát nebyli, říkají, že je beznadějný. To já si nemyslím. Naopak."

"Vidím v něm obrovský rozvojový potenciál, stejně jako jsem ho viděl před deseti lety v mém rodném Mostu, kde jsem začal dělat primátora. Tenkrát mi taky někteří říkali: „S tím nepohneš. To město je beznadějný případ.“ Na to jsem nedal a společně s mými kolegy se mi podařilo z Mostu udělat nejvíce rozvíjející město kraje.

A to bych teď chtěl udělat s celým krajem. Aby v něm mladí lidé viděli perspektivu. Aby naše děti měly špičkové vzdělání a nabídku kvalitní práce. Abychom získali více peněz na transformační projekty. Aby vláda konečně před našimi problémy přestala zavírat oči a věnovala nám pozornost.

Čeká nás dost práce, ale toto vše můžeme z pozice vedení kraje ovlivnit. Jsme Lepší sever a jsme naděje. Pojďte do toho s námi, prosím. Už 20. a 21. září v krajských volbách."

Jan Paparega, lídr kandidátky Lepšího severu

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru