Ilustrační foto
Most

Teplická společnost ELTOGO Group umí dát vaší fotovoltaice mozek, který se jmenuje AI control. Díky tomuto řešení skrze mobilní aplikaci vaše fotovoltaika bude vyrábět i v noci. Nebuďte otrokem a změňte svou „hloupou“ fotovoltaiku na chytrou. AI control optimalizuje vaše náklady a maximalizuje výrobu vaší energie, což 1.9.2024 uvedl i pořad Receptář nápadů na TV Prima.

Vyplatí se ještě v dnešní době fotovoltaika?

Rozhodně se v dnešní době fotovoltaika vyplatí, protože jsou ceny energií stále vysoké a pořizovací náklady jsou nižší, než byly před lety. Návratnost fotovoltaiky můžeme podpořit novými technologiemi na trhu. Velmi důležitý aspekt je výběr společnostmi, která pro vás nalezne to správné řešení.

Které technologie na trhu máte namysli?

Základem celé fotovoltaiky je správný výběr komponentů. Nejlepší kombinací je kvalitní panel a střídač. Novinkou na trhu k těmto dvou důležitým aspektům je mozek AI control od společnosti ELTOGO Group.

Co ten zmíněný mozek AI control je a co umí?

Mozek od AI control je absolutní přelomové řešení v oblasti energetiky. Následuje nejnovější trendy umělé inteligence. AI control se od svého uživatele učí v tom smyslu, že vidí, jak daný uživatel fotovoltaické elektrárny využívá svou energii. Poté vyhodnotí danou situaci a pracuje s daty tak, aby co nejvíce ušetřil a zároveň zkrátil návratnost celého sytému.

Jsou ještě nějaké další funkce AI control?

Ano. AI control má spousty funkcí, které vám níže přiblížíme. Tato novinka má hned několik funkcionalit. Mezi nejzásadnější patří ohřev vody na základě potřeb zákazníka. Nabíjení a vybíjení fotovoltaické baterie na základě předpovědi počasí. Chytrý prodej přebytků na burzu s garancí nejlepší ceny. Efektivní dobíjení elektrického vozu na základě předpovědi cen na burze a v neposlední řadě ohřev panelů pro zefektivnění výroby energie v zimě.

Toto vše umí jediná krabička, kterou si zakoupím?

Přesně tak. Toto a mnoho dalšího umí AI control. Je to řešení pro každého klienta s fotovoltaikou, který chce jít s dobou. Pro více informací se podívejte na stránky AI control www.ai-control.cz nebo na instagram https://www.instagram.com/ai_control_?igsh=MXFtMDl5dTBnN202eA== 

Dopřejte své fotovoltaice mozek ještě dnes s teplickou společností ELTOGO Group.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru