Ilustrační foto
Most

Ústecko – Krátce po 20. hodině zastavila Policie ČR na 18. km dálnice D8 zahraniční nákladní vozidlo, které převáželo podle prvotních informací cca 30 cizinců ukrytých v návěsu. Dálnici museli strážci zákona uzavřít a za pomoci vrtulníku pátrali po těch, kteří se pokusili o útěk.

Tuto informaci na sociální síti X Policie ČR zveřejnila v pondělí 2. září 2024 v pozdních večerních hodinách.

„Vše nasvědčuje tomu, že se jedná o tranzitní migranty a bohužel prvotní informace z místa hovoří o jedné zemřelé osobě,“ pokračovalo prohlášení.

Následně strážci zákona uklidnili veřejnost. „Všechny osoby jsou nyní omezené na osobní svobodě, pátrání po okolí je čistě preventivní a nemáme informace o tom, že by se někomu podařilo utéci,“ uvedla Policie České republiky v aktualizaci zprávy a doplnila: „Dálnice je opět průjezdná, uzavřen je pouze Exit 18.“

Tvořte i vy s námi pestré zpravodajství z regionu. Náměty na zprávy (texty, fotografie, videa s popisem) nám můžete zasílat na WhatsApp: 737 058 283, prostřednictvím sociální sítě nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru