Kapela Jelen přilákala fanoušky, i když prší. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Nepříznivé počasí Mostečany neodradilo. Už před oficiálním začátkem se u pódia tísnili fanoušci kapely Jelen. Mostecká slavnost vypukla v 15 hodin a až do večera nabízí pestrý program. Nahlášena je jedna zásadní změna. Frontman kapely Čechomor totiž cestou na akci havaroval ve voze.

„Kapela Čechomor dnes v 19 hodin na Mostecké slavnosti nevystoupí kvůli zdravotním obtížím frontmana kapely. Město našlo náhradní řešení a na 1. pódiu vystoupí zpěvačka Olga Lounová," zveřejnilo město informaci před druhou hodinou odpoledne.

Na sociálních sítích lidé řeší, zda slavnost skutečně bude. Pořadatelé ujistili několikrát, že ano. Zrušena byla jen část doprovodného programu. Více jsme psali ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru