Sprejeři se snažili "vyzdobit" podchod. Foto: MP Most
Most

Most - Strážníci mostecké městské policie zajistili dva podezřelé mladíky, kteří pomalovali sprejem podchod a bezpečnostní kamery. Předali je Policii ČR.

"Po 23. hodině zaznamenal operátor kamerového systému v podchodu v Souši pohyb osob a muže, který černým sprejem postříkal kamerové body v podchodu. K události byly vyslány nejbližší motohlídky strážníků, které na místo přijely po čtyřech minutách," popisuje mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Mezitím operátor kamerového systému zaznamenal, jak dva muži opouštějí podchod a míří k tramvajové zastávce. Strážníci zajistili dva mladíky ve věku devatenáct a dvacet let, kteří u sebe měli spreje a barvy. Jeden z nich měl nasazené gumové rukavice, na kterých byly stopy černé barvy.

Druhá hlídka strážníků zjistila v podchodě posprejované kamery a čerstvý nápis na zdi. Strážníci na místo přivolali Policii ČR, která si celou událost se všemi poznatky převzala k dalším úkonům.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru