Nepořádek se likviduje i z nedávno vyhořelé garáže. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Do likvidace nepořádku v areálu garáží v ulici Pionýrů v Mostě se dnes pustili pracovníci Technických služeb města Mostu. Aby odvozili desítky kilogramů harampádí, ale i přikrývek a dalších věcí, které do prostoru garáží nanosili bezdomovci a narkomani, bylo zapotřebí využít techniku. 

Mezi stovkami běžně využívaných garáží je tu několik problémových, kde přespávají osoby bez domova, narkomani a další problémové osoby. To zvyšuje riziko vykradení ostatních objektů a potenciálně to snižuje i jejich hodnotu.

Městská policie Most tuto oblast každodenně kontroluje a snaží se problémy v lokalitě odstranit. Jedna z kontrolních akcí se uskutečnila i v pátek večer, a to ve spolupráci Městské policie Most a Policie ČR. Několik společných hlídek prošlo areál garáží, kde policisté kontrolovali přítomné osoby a jejich oprávnění užívat garáže. Více jsme psali ZDE.

Ze záběrů je zřejmé, že v některých garážích přespávají bezdomovci. Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru