Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Mostečtí policisté se obrací na širokou veřejnost při pátrání po neznámém poškozeném vozidle. K nehodě došlo v pátek 13. září letošního roku kolem 10:45 hodin v mostecké ulici Družstevní, kde jej poškodila řidička jiného vozu, když se snažila z parkoviště odjet.

„Na parkovací ploše došlo vlivem špatného odhadu ke střetu vyjíždějícího vozidla Škoda Fabia s jiným odstaveným automobilem. Řidička z místa nehody odjela, ale po deseti minutách se vrátila," informuje policejní mluvčí Václav Krieger s tím, že byť odjela jen na takto krátkou dobu, už opuštěním místa nehody nesplnila zákonnou podmínku při účasti na dopravní nehodě.

Pravděpodobně poškozený vůz po jejím návratu už totiž na svém místě nebyl. Policisté zjistili, že by se mohlo jednat taktéž o vůz značky Škoda, zřejmě model Octavia černé barvy. Auto by mohlo být poškozené v okolí předního světlometu, nárazníku nebo blatníku. „Tímto žádáme majitele nebo řidiče uvedeného poškozeného vozidla, nechť se policistům ozve na lince 158 nebo přímo na dopravním inspektorátu v Mostě," dodává mluvčí.

Touto cestou dopravní policisté pátrají také po svědcích jiné nehody, ke které došlo 27. září v čase mezi 7:15 až 16:45 hod. V mosteckém okrese na silnici 1/13 u autobusové zastávky Obrnice ve směru k Mostu neznámý řidič najel do dopravního značení ukončující levý jízdní pruh, které tam je umístěno z důvodu probíhající stavby. „Obracíme se na veřejnost, zejména pak na ostatní řidiče se žádostí o pomoc. Vzhledem k době a provozu je pravděpodobné, že náraz a poškození značení mohl někdo vidět. Žádáme i řidiče, kteří mají ve svých vozidlech záznamové zařízení a mohli by mít střet zachycen. Všichni se mohou policistům ozvat na lince 158 a tím tak pomohou s řádným objasněním věci. Předem děkujeme za spolupráci," uvedl Václav Krieger.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru