REKLAMA
Takto místo nehody tehdy zachytil Oldřich Hájek.
Most

Most – Mostečtí policisté se obrací na širokou veřejnost, protože pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo na začátku letošního roku. V ulici Čsl. Armády na přechodu pro chodce došlo ke střetu osobního automobilu značky Škoda Roomster a chodce, který utrpěl zranění.

Policisté využili už všechny dostupné možnosti, a přestože se událost stala už 6. února tohoto roku v 13:25 hodin, chtějí využít i tuto možnost.

„Jsme si vědomi, že je to dlouhá doba. V případu se objevily jisté nejasnosti a každá informace by mohla pomoci s řádným objasněním věci. V okolí střetu se měla v uvedenou dobu pohybovat zejména žena s kočárkem. S tou by policisté rádi hovořili. Pokud má kdokoliv další nějakou informaci, která by mohla s objasněním nehody pomoci, ozvěte se policistům na lince 158. Předem děkujeme za spolupráci," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Václav Krieger.

O nehodě jsme tehdy informovali, připomenout si ji můžete ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru