REKLAMA
V ulici Vladislava Vančury se vymění nejen povrch vozovky, ale v části i veřejné osvětlení. Foto: město Most
Most

Most – Hladký povrch chodníků a pruhy hlíny bez vzrostlého trávníku podél vyměněných obrubníků v ulici Bohuslava Vrbenského je dávají tušit, že je to jen pár dnů, kdy dělníci opustili tuto lokalitu. Stavebně rušno v Mostě nepřestává být ani v těchto dnech. 

Vrcholí totiž sezóna, kdy je potřeba stihnout vše, než udeří prví mrazy. Nového povrchu se dočkají brzy také obyvatelé v části ulice Vladislava Vančury, kde nedávno vodohospodáři dokončili rekonstrukci vodovodu a kanalizace. Protože každá spára je v zimním období živnou půdou pro rozpraskání vozovky, rozhodlo vedení města, že povrch vozovky bude vyměněn celý, a ne jen formou záplatování. Rekonstrukci bude mít na starosti společnost Severočeská stavební za zhruba 1,1 milionu korun. „Spolu s rekonstrukcí vozovky dojde v horní části ulice, tedy nad křižovatkou s ulicí Mikoláše Alše, k výstavbě nového přechodu pro chodce Technickými službami města Mostu včetně příslušného veřejného osvětlení v ceně 240 000 korun," dodala mluvčí města Klára Vydrová. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru