REKLAMA
Tragická nehoda u Křimova. Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Krušné hory – Vážná dopravní nehoda s tragickými následky zablokovala provoz na sil. I/7 u obce Křimov na Chomutovsku. Jde během víkendu o druhou vážnou havárii v tomto úseku a třetí v jednom týdnu.

„Následkem srážky dvou automobilů došlo ke smrtelnému zranění jedné osoby. Další čtyři osoby utrpěly zranění," uvedl Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému včetně dvou jednotek hasičů.

„Po třetí v tomto týdnu je nyní uzavřena silnice I/7, 89 km u obce Křimov na Chomutovsku," potvrdila v neděli dopoledne Policie ČR.

Na místě je snížená viditelnost, dbejte maximální opatrnosti, doporučují policisté.

K poslední dopravní nehodě došlo na silnici u Křimova včera, na místě panovalo špatné počasí a hustá mlha snižovala viditelnost. V týdnu došlo rovněž v tomto úseku ke střetu dodávky a kamionu, řidič dodávky srážku nepřežil.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru