REKLAMA
Foto: CPI
Most

Řešíte nebo hodláte v blízké době řešit nové bydlení? Společnost CPI Byty jako největší pronajímatel v Ústeckém kraji nabízí byty všech dispozic a cenových kategorií pro různé životní situace. Kromě toho poskytuje svým klientům také profesionální správu nemovitostí a kvalitní klientský servis.

Zateplování portfolia jako klíčový projekt budoucnosti

Právě s cílem zvyšování kvality bydlení byl v loňském roce zahájen ambiciózní projekt zateplování panelových domů, který bude mít dva hlavní dopady – výrazné snížení nákladů na energie na straně jedné, na straně druhé pak zvýšený komfort pro obyvatele těchto nemovitostí. Projekt zahrnuje postupnou modernizaci celého portfolia panelových domů a měl by být dokončen do konce roku 2030. „V tuto chvíli máme v Litvínově jeden kompletně zateplený dům se dvěma vchody v ulici Rooseveltova. Pokračujeme pracemi na domě v Podkrušnohorské, kde zároveň sídlí naše klientské centrum. Letos dokončíme fasádu a příští rok přijde na řadu střecha. Dosavadní náklady se vyšplhaly na bezmála dvacet milionů korun. Další domy momentálně projektujeme a počítáme s jejich revitalizací v roce 2025,“ vysvětluje Martin Dvořák, technický ředitel CPI Byty.

Kromě zateplování se CPI Byty soustředí rovněž na modernizaci interiérů bytů. Ročně vylepší v rámci definovaného standardu oprav kolem 1 100 bytů, které tak získají moderní vzhled.

Foto: CPI

Bezmála dvanáct tisíc bytů ve čtrnácti městech

Díky tomu, že v celorepublikovém měřítku je společnost CPI Byty druhým největším poskytovatelem nájemního bydlení, je její nabídka dostatečně široká, aby dokázala vyhovět různým životním situacím a preferencím zájemců o bydlení. Je tak možné získat dlouhodobé i krátkodobé pronájmy, flexibilně reagovat na případné životní změny, žádný problém nepředstavuje ani potřeba získat na adrese pronájmu trvalé bydliště. Na rozdíl od mnohých soukromých vlastníků nemovitostí jsou zde vítány děti i domácí mazlíčci. Všichni klienti mohou využít zákaznické centrum v několika městech po celé České republice a celou řadu požadavků řešit 24/7 prostřednictvím online klientské zóny.

Klientský servis na prvním místě

„Našim nájemníkům poskytujeme stabilní a kvalitní nájemní bydlení s péčí. Záleží nám na tom, aby se u nás klienti cítili skutečně doma a mohli se na nás spolehnout v každé situaci,“ říká Petr Mácha, ředitel společnosti CPI Byty.

Aktuální nabídku dostupných bytů najdete na www.cpibyty.cz anebo kontaktujte obchodního zástupce ve vaší lokalitě kvůli zpracování individuální nabídky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru