REKLAMA
K tragické nehodě došlo u odbočky na Skršín.
Most

Most – Mostečtí kriminalisté se obrací na širokou veřejnost, kterou žádají o spolupráci při prověřování tragické dopravní nehody. K té došlo v neděli 20. října v 12:35 hodin na křižovatce silnic I. třídy číslo 28 a 1/15 v katastru obce Skršín.

Řidič ve vozidle Mercedes odbočoval ze směru od Mostu doleva do obce Skršín a nedal přednost v jízdě protijedoucímu motocyklu BMW. V křižovatce došlo ke střetu a řidič motorky bohužel utrpěl zranění, kterým podlehl. Spolujezdkyně byla zraněna a musela být letecky transportována do zdravotnického zařízení.

„Policisté žádají ostatní účastníky silničního provozu, zejména pak řidiče, kteří jeli v uvedenou dobu v tomto úseku a mají ve svých automobilech záznamové zařízení, zdali by mohli poskytnout nahrávku, na které mohla být zachycena jízda obou vozidel před samotnou nehodou nebo její průběh. Tím by přispěli k řádnému objasnění této tragické události. Pokud máte jakékoliv informace, neváhejte kontaktovat policejního vyšetřovatele na telefonním čísle 607 637 490 nebo na tísňové lince 158. Předem děkujeme veřejnosti za spolupráci," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru