Řidič v tmavém autě měl v Mostě lákat dívenku na bonbony. Policisté hledají svědky
Případem se zabývá policie. Ilustrační foto
Most

Most – Neznámý muž měl v Mostě v úterý odpoledne lákat do vozu dívku na bonbony. O chvilku později ho měl zahnat náhodný kolemjdoucí. Matka hledá svědky, informací se zabývá i Obvodní oddělení Policie ČR v Mostě.

O události matka napsala na Facebooku, její rodina kontaktovala se žádostí o pomoc i naši redakci. Co se stalo?

„Včera (úterý 2. května 2017, pozn. Redakce) kolem 17:30 až 17:40 v ulici Vladislava Vančury v Mostě šla moje dcera domů z dětského hřiště a cestou ji zastavil řidič černého vozidla a nabízel jí bonbóny, přes ignoraci mojí dcery ji znovu dojel, otevřel dveře od auta a natahoval se po ni. V tu chvíli se tam objevil nějaký kolemjdoucí a řidiče vyrušil a slovně zahnal,“ uvádí matka Jana Koudelková ve středečním internetovém příspěvku. „Pokud někdo něco v okolí zahlédl, budu ráda za jakékoliv info,“ dodala.

Případem se zabývají i mostečtí policisté. „Upřesňujeme popis neznámého muže i vozidlo, které mělo být tmavé barvy,“ potvrdila mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková. Policisté prověřují okolnosti události a zjišťují, zda ji nemohly zachytit kamery v okolí.

Podívejte se do ulice, kde se měl případ stát

Pokud by někdo mohl k případu sdělit další podrobnosti, případně pokud by se podařilo najít přímo muže, který podezřelého zahnal, může se obrátit na policii na linku 158.

Policisté obecně radí v podobných případech nereagovat na výzvy k nasednutí do cizích aut, nenásledovat nikoho cizího, nevěřit neznámým lidem, kteří by mohli pod různými záminkami děti oslovit. Děti by si od takových lidí udržovat bezpečný odstup. Jako prevence je lepší se vyhýbat neznámým či méně frekventovaným místům.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru