VIDEO: Noční požáry v Mostě! Při jednom chytilo i tohle zánovní Audi
Hasiči likvidují požár automobilu. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Krátce po půlnoci z pátku na sobotu vyjížděli mostečtí profesionální hasiči na požár popelnice v Mostě na Zahražany do ulice Na Výsluní. Souběžně s hasiči na místo vyjeli i Městská policie Most a Policie ČR. Hasiči po příjezdu na místo ještě netušili, že je to pouze začátek noční popelnicové série.

Na likvidaci požáru popelnice a přilehlého dřevěného plotu byl nasazen jeden vodní proud s použitím smáčedla. Jen začali hasiči balit hadice, ozvala se v radiostanici výzva na další výjezd, tentokrát do ulice Fr. Škroupa, kde žhář zapálil opět plastový kontejner na tříděný odpad, od kterého se požár rozšířil na přilehlé zaparkované zánovní vozidlo Audi. Jako v prvním případě, byl i zde na zkrocení živlu nasazen vodní proud s použitím smáčedla v dýchací technice.

Po uhašení požáru v ulici Škroupa museli hasiči společně s policisty a strážníky zasahovat opět na požáru kontejneru v ulicích Průjezdná a M. Majerové.

Zatímco hasiči krotili živel, strážníci a policisté projížděli nejbližší okolí a prováděli ztotožnění a kontrolu pohybujících se osob.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=G37CVbj2imE

Fotogalerie

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru