Mostečan podezřelý z pokusu vraždy stále uniká, asi bude ozbrojen
Foto: Policie ČR
Most

Most, Plzeň - Policisté stále pátrají po čtyřiatřicetiletém Petrlu Sonnleitnerovi z Mostu, známého mezi přáteli pod přezdívkou Sonny. Je podezřelý, že se účastnil roztržky, při které byl pobodán jeden muž.

Proč policie vyhlásila po Petru Sonnleitnerovi mimořádné pátrání? "V noci z 29. na 30. dubna 2017  došlo před jedním z rakovnických barů k fyzické roztržce mezi několika muži. Ta vyvrcholila pobodáním jednoho z nich. Jeden z podezřelých byl zadržen, po dalším intenzivně pátráme," sdělil mluvčí policie ve Středočeském kraji Jakub Vinčálek.

Poslední informace o výskytu podezřelého muže jsou z Plzeňska. Petr Sonnleitner je pravděpodobně ozbrojen a tudíž nebezpečný. Podle dostupných informací je zraněn na ruce a noze.

"Žádáme občany, aby jakékoliv informace k výskytu podezřelého muže oznámili na telefonní číslo tísňové linky Policie České republiky 158," dodal mluvčí.

SONNLEITNER PETR

Mimořádné pátrání

  • Datum narození 11.11.1982
  • Pátrání vyhlášeno 30.4.2017
  • VÝŠKA 170 až 172 cm
  • POSTAVA hubená
  • BARVA VLASŮ hnědé
  • BARVA OČÍ modrá

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru