Mladík chtěl vědět, kolik je hodin, potom připravil jiného chlapce o telefon
Ilustrační foto
Most

Most - Z loupeže je obviněn mladík z Mostu, který ještě nebylo 18 let. Ten měl dle kriminalistů v dubnu na sídlišti Zahradní v Mostě v odpoledních hodinách oslovit jiného mladíka, kterého se ptal na čas. Mladík se podíval na mobil, který měl v kapse bundy.

"Neznámému odpověď nestačila, chtěl si mobil prohlédnout, což druhý mladík odmítl. Neznámý na něj začal křičet a požadoval vydání mobilu, poté měl poškozeného udeřit do tváře a znovu vyžadovat vydání telefonu," uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Pak chlapce přitáhl k sobě a několikrát ho udeřil do obličeje. Ten mu z obavy o své zdraví telefon vydal. Kriminalistům se podařilo případ objasnit a zajistili i odcizený mobil zajistili, i když ho mladík prodal.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru