E-mostecko: Spouštíme úplně novou mobilní aplikaci pro mobilní telefony
Nová mobilní aplikace e-mostecko je ke stažení na Google Play.
Most

Most - Zpravodajský server e-mostecko.cz spustil ve středu odpoledne novou mobilní aplikaci pro smartphony s operačním systémem Android. Je zdarma ke stažení v obchodě Google Play. Nahrazuje dva roky starou aplikaci, která nebude dále podporována.

Starou aplikaci pravidelně používalo více než osm stovek čtenářů a vyzkoušeli ji čtyři tisícovky lidí. V poslední době jsme ale zaznamenali, že na některých zařízení nepracovala korektně. Věříme, že nová verze tu předchozí zcela nahradí a díky jednoduššímu a přímějšímu ovládání ji předčí. Výhodou je pětinová velikost instalačního balíčku i menší náročnost na data.

Omezili jsme rovněž zobrazování reklamy, což patřilo mezi nejčastější požadavky čtenářů. Prostřednictvím aplikace nám také můžete jednodušeji poslat aktuální fotografie událostí, kterým jste byli přítomni.


Aplikaci jsme nazvali jednoduše e-mostecko. Stáhnout si ji můžete na tomto odkazu


A ptáte se, co uživatelé iPhonů? I na ty se dostane. Postupně zavedeme do obchodu Google Play nové aplikace pro další weby z rodiny e-deniky.cz, poté se vrhneme na tvorbu appky pro iOS.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru