VIDEO: Opravy ulice Jana Palacha jsou u konce, má nový povrch
Opravy ulice Jana Palacha v Mostě.
Most

Most - Ulice Jana Palacha v Mostě prochází rekonstrukcí povrchu. Během několika dnů tak dochází k částečnému nebo úplnému uzavření silnice kvůli pokládání asfaltového povrchu.

Na nezbytně dlouhou dobu je provoz řízen jednosměrně tak, aby uzavírka trvala jen krátce. Město tak plní svůj slib opravit komunikace poničené po zimních mrazivých měsících.

"Tempo prací je rychlé – ulice Jana Palacha jako jedna z nejvytíženějších městských komunikací bude podle harmonogramu hotová do soboty 27. května. Celkové investice do oprav městských silnice letos dosáhnou 30 miliónů korun," připomíná mluvčí města Petr Baraňák.

https://www.youtube.com/watch?v=L_NDdVTSQr0

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru