AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Strom v Mostě hrozil zřícením na auta, jedno zachránil odtah
Strom hrozil pádem na zaparkovaná auta. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Nad auty zaparkovanými v ulici Jana Kubelíka v Mostě se v neděli odpoledne začal vyvracet smrk z kořenů a hrozil pádem. Na místo hned vyrazili po 16. hodině hasiči.

Přivolaní policisté a strážníci se pokusili dohledat majitele ohrožených vozidel, aby si je přeparkovali. I při kontrolovaném pokácení totiž hrozilo, že strom spadne a poškodí automobily. Majitele jednoho z aut se nepodařilo přivolat, zasáhla proto odtahová služba městské policie. Ta červenou toyotu naložila a poodjela.

Hasiči mohli poté strom pokácet, rozřezat a parkoviště uklidit. Odtahovka vozidlo vrátila na původní místo, zásah skončil po 17. hodině.

Foto

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru