Policie vyšetřuje nehodu za odbočkou u Nemaku, žádá veřejnost o pomoc
Ilustrační foto
Most

Most - Policie žádá veřejnost o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo 29. května v 17 hodin a 25 minut na silnici první třídy č. 27 mezi Žatcem a Havraní. Na přehledném úseku za odbočkou k firmě Nemak předjížděl řidič osobního vozidla Škoda Fabia tahač s návěsem.

"Během tohoto manévru ale začal předjíždět i řidič nákladního vozidla, a ačkoliv začal řidič Fabie prudce brzdit, narazil pravou přední částí vozidla do levé zadní části tahače a vyjel vlevo mimo komunikaci až do silničního příkopu, v důsledku nehody došlo ke zranění čtyř osob. Řidič tahače po střetu vůbec nezastavil a odjel směrem na Havraň. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Most, ul. V. Řezáče 224, telefon 974 438 265, nebo na linku 158," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru