Zásahy strážníků: Jeden muž měl krvavé zranění, další se chtěl poškodit
Ilustrační foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Nedílnou součástí práce strážníků městské policie je spolupráce se složkami integrovaného záchranného systému. Podobně zasahovali v minulých dnech hned několikrát společně se zdravotnickou záchrannou službou.

Strážníci městské policie byli vysláni do ulice Lipová, kde se nacházel muž s krvavým zraněním na hlavě. Hlídka muži poskytla první pomoc a následně byla na místo přivolána rychlá záchranná služba (RZS), která si muže převzala a odvezla ho do nemocnice k dalšímu ošetření.

O další spolupráci požádala dispečerka RZS při snesení jednoho obézního pacienta do sanitního vozidla v ulici Albrechtická.

Hlídka městské policie zasahovala společně s RZS v ulici Brigádnická, kde měl jeden muž v úmyslu sám sebe poškodit. Toto chtěl udělat na základě rozchodu se svojí partnerkou. Z důvodu, že muž požil větší množství alkoholu, byl sanitkou převezen do Nemocnice Most.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru