Městská policie: Množí se krádeže v obchodech
Ukradené věci. Foto: MP Most
Most

Most - Na několik případů krádeží v mosteckých obchodech upozornili mostečtí strážníci. Zloději berou vše, co mohou pronést přes pokladny: prádlo, drogerii, sladkosti.

Neznámá žena se dopustila krádeže spodního prádla v obchodě New Yorker, kam byla přivolaná hlídka městské policie. Celá událost bude podstoupena k projednání na Odbor správních činností Magistrátu města Mostu v ul. Radniční 1/2.

Krádeže zboží v obchodě Penny Market se měla dopustit další žena, která odcizila drogistické zboží. Na místě strážníci zjistili, že o uvedenou ženu má zájem Policie ČR, a tak vyčkali na místě do jejich příjezdu, poté jim byla předána se všemi poznatky.

Do obchodního centra Kaufland byla přivolána hlídka městské policie z důvodu krádeže zboží, kterého se měla opět dopustit starší žena. Jednalo se o potraviny. I tato událost bude podstoupena na Odbor správních činností Magistrátu města Mostu k dalšímu šetření.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru