OBRAZEM: Dodávka Brutusu mezi Mostem a Louny havarovala, střet nepřežilo divoké prase
Foto: Michal Hrdlička
Most

Louny - Jednotka profesionálních hasičů ze stanice Louny vyjížděla v sobotu časně ráno na silnici Most - Louny na srážku dodávky se zvěří. Šlo o dodávku skupiny Brutus.

Ke srážce automobilu a divokých prasat došlo kousek za obcí Dobroměřice. Hasiči provedli oplach vozovky a úklid následků dopravní nehody. Ke zranění osob naštěstí nedošlo a na místě zůstalo pouze jedno mrtvé prase.

Populární bigbítová kapela z Rakovníka zatím nehodu nepotvrdila. V pátek večer ale vystupovala na jednodenním festivalu Woodstock Košťany na Teplicku, kde byla hlavním hostem. Sobotní vystoupení v Roztokách odvoláno nebylo.

Foto

0107brutus1

0107brutus2

Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru