V ulici Pionýrů našli strážníci otevřenou garáž a nastartované auto. V okolí ale nikdo nebyl
Strážníci našli otevřenou garáž. Mohl za to zapomnětlivý majitel. Foto: MP Most
Most

Most - Ostraha služebny Městské policie Most v ulici Pionýrů zjistila, že v uvedené ulici je jedna garáž otevřená a vedle ní je zaparkované vozidlo, které je nastartované. V blízkosti garáže a vozidla se nikdo nezdržoval.

Následně byl zjištěn majitel uvedeného vozidla, který se dostavil na místo a strážníkům se omlouval, že byl zamyšlený, když vyjížděl s druhým vozidlem z garáže a proto zapomněl na dané vozidlo a její uzavření.

"Majitel vozidla a garáže si vše zkontroloval a neshledal, že by se mu něco jak z vozidla a tak z garáže ztratilo. Poté strážníkům za jejich pomoc poděkoval," poznamenal ke šťastnému konci mluvčí strážníků Vlastimil Litto.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru