U Rané skončilo auto po nehodě na střeše, řidič z místa utekl. V autě totiž převážel drogy
Ilustrační foto
Most

Lounsko - U obce Raná na silnici číslo 28 ve směru od Loun na Most došlo 8. května k dopravní nehodě. Řidič zřejmě nepřizpůsobil svoji rychlost stavu vozovky, nedržel se při pravém jízdním okraji a vjel do protisměrného pruhu, kde se střetl s protijedoucím vozidlem.

Dva pasažéři tohoto vozidla skončili svou jízdu v příkopu a z nárazu utržili naštěstí jen lehká zranění. Nepozorný řidič skončil až na přilehlém poli, kde se jeho auto převrátilo. Zřejmě z obavy z postihu z místa nehody utekl. Při prohledání auta policisté objevili omamné a psychotropní látky.

"Na základě podstatných důkazů se kriminalistům z Loun podařilo zjistit totožnost řidiče. Jedná se o muže ve věku 34 let, který má rozhodnutím městského úřadu vysloven zákaz řízení motorových vozidel. Na konci července mu policisté sdělili obvinění z trestných činů Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázaní a Přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. Za jeho jednání mu hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na pět let," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru