Dvojice zlodějů si nedala říct, jeden z nich se před policisty ukryl na WC
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Dva muži měli spolu v jedné obci na Mostecku vniknout do garáže na pozemku rodinného domu a z ní odcizili různé kabely, mosazné součásti a ventily. Na místě dvojici zadržela hlídka policie. Starší z dvojice byl na místě již jednou a odnesl měď a rudl, vše za šest tisíc korun, tyto věci pak údajně prodal.

Starší z dvojice má na svědomí i jinou trestnou činnost. V jiné obci v noci vnikl na oplocený pozemek u domu a násilím se vloupal do dílny, odkud odnesl kabely, sportovní boty a horské kolo. Boty údajně vyhodil a kolo prodal. To kriminalisté od nového majitele zajistili. Muž byl obviněn z přečinů krádeže a porušování domovní svobody, za které mu hrozí až tříletý trest.

"Naposledy 29letý Mostečan kradl v červnu v obci u Mostu, kde vnikl do komerčního objektu a poté se dostal do šaten, kde odcizil několik vodovodních baterií. Při krádeži byl vyrušen zaměstnancem, před kterým se ukryl na WC, kde byl nakonec zadržen a předán policii. V objektu nebyl poprvé, již před tím odnesl 29 ks vodovodních baterií, plechy, roury a kabely. Napáchal škodu za 102 tisíc korun. S ohledem na pokračující trestnou činnost policie podala podnět na vazební stíhání a muž, který byl již trestaný, nakonec skončil z rozhodnutí soudu ve vazbě," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru