Mladíci vnikli do objektu a ukradli sekačky, nářadí se jim nehodilo, nechali ho v lese
Ilustrační foto
Most

Litvínov - Policisté obvodního oddělení v Hamru objasnili případ krádeže dvou sekaček. Ten mají mít na svědomí dva muži ve věku 19 let, oba z Litvínovska. V nočních hodinách měli vniknout do budovy ubytovacího zařízení a tam v nebytové části budovy odcizit benzinovou a elektrickou sekačku.

"Odcizené nářadí již policie nezajistila. Muži ho údajně nechali v lese, kam si ho ukryli a s ohledem na stáří se jim prý nakonec nehodilo. Dvojice si od policie odnesla záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže ve spolupachatelství. Jednomu hrozí až tříletý trest s ohledem na kriminální minulost, druhému pak trest odnětí svobody až na dva roky," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru