Po letních tragédiích se nepoučili: Třicet řidičů překročilo rychlost, některé osoby se nepoutají
Dva týdny po tragické nehodě v Obrnicích zůstává protihluková stěna zničená, na místě jsou jen květiny. Foto: e-mostecko.cz
Most

Mostecko - Na silnicích mosteckého regionu proběhly dvě z dalších prázdninových republikových dopravních akcí, které jsou zaměřené na kontrolu dodržování pravidel silničního provozu. Policisté s nimi přicházejí v době, kdy na severočeských silnicích během prázdnin vyhaslo už několik životů.

Hlídky dopravní policie v obcích i na silnicích I. třídy na Mostecku během dvou dnů zastavily 101 motorových vozidel a odhalily 69 přestupků v dopravě. Za 60 z nich muži zákona uložili řidičům pokuty ve výši 30 800 korun, 9 přestupků bude postoupeno do správního řízení.

"Celkem třicet řidičů překročilo povolenou rychlost, sedm osob nebylo připoutáno, ve dvou případech nebyl použit zádržný systém. Pokuty vyinkasovali i tři chodci a u sedmi motorových vozidel byl zjištěn nevyhovující technický stav," sdělila mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

Jeden řidič měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol.

Psali jsme

{article 31922}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru