Žena poslala svému druhu do vězení pervitin schovaný v tužce
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinů nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání 26letého muže z Mostu a jeho 28letou družku.

Obviněný muž měl svoji družku požádat o zaslání psychotropní látky. "To žena na jeho návod a pokyn učinila a z pošty mu zaslala do jedné věznice v České republice poštovní zásilku. Ta obsahovala i propisovací tužku, která uvnitř ukrývala psaníčko z plastu s obsahem krystalické látky. Tu policie zajistila a odeslala k provedení odborné expertizy," sdělila mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Zkoumáním bylo zjištěno, že jde o pervitin. Obviněný Mostečan si usnesení převzal ve vězení, žena je vyšetřována na svobodě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru