Z deníku mosteckých strážníků: Chytali hledané, pomohli zraněnému i muži s glykemickým šokem
Ilustrační foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Co vše patří k práci mosteckého městského policisty? V minulých dnech strážníci zasahovali v ulicích města u několika hodně rozdílných případů. Pomohli bezpečnosti i lidem v nouzi. Přinášíme výběr z přehledu událostí, který pravidelně zveřejňují.

Řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění

Při řešení dopravního přestupku v ul. Nádražní strážníci městské policie zjistili, že uvedený řidič motorového vozidla není držitelem řidičského oprávnění. Na místo se dostavila hlídka Policie ČR, která si událost převzala.

Nalomená větev

Oznamovatelka upozornila strážníky městské policie na nalomenou větev na stromě v ul. Chomutovská, že při jejím pádu na chodník by mohlo dojít k zranění procházejících osob. Na místo byla vyslaná hlídka městské policie společně s dispečerem Technických služeb Most, který zajistil její odstranění.

Pomoc při zvednutí nemohoucího manžela na lůžko

O pomoc na lince 156 požádala žena při vyzvednutí nemohoucího manžela zpět na lůžko, který v nočních hodinách spadl na zem. Na místo byla vyslána hlídka městské policie, která pomohla ženě, muže zvednout a zpět posadit na lůžko. Žena strážníkům za jejich pomoc poděkovala.

Osoby v pátrání

Strážníci Městské policie Most v tomto týdnu zadrželi pět osob, na které bylo vyhlášeno pátrání Policií ČR. Tyto osoby byly předány na policii k dalšímu šetření.

Žena měla obavy o zdraví svého přítele

Obavy o zdraví svého přítele měla žena bydlící v ul. U Stadionu, a proto se obrátila o pomoc na městskou policii. Dále uvedla, že si doma zapomněla klíče od bytu a její přítel jí nezvedá mobilní telefon. Na místo byla vyslána hlídka městské policie, která se před domem spojila s oznamovatelkou. Z uvedeného bytu bylo slyšet, jak hraje televize, na klepání a zvonění nikdo nereagoval. Strážníci byt otevřeli a v obývacím pokoji našli muže, který zřejmě prodělal glykemický šok, protože se léčí s cukrovkou. Na místo byla přivolána RZS, která muže převezla do Nemocnice v Mostě k dalšímu vyšetření.

Muž pod vlivem návykové látky

Anonym oznámil na linku 156, že v M.G.Dobnera na chodníku leží nějaký muž. Strážníci městské policie na místě nalezli muže, který byl pod vlivem návykové látky, při chůzi upadl na zem a zranil se v obličeji. Na místo byla přivolána RZS, která muže převezla do Nemocnice v Mostě k dalšímu ošetření.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru