Pořádně nebezpečný šlofík! Muž šel z oslavy a usnul přímo v kolejišti
Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - V pondělí v časných ranních hodinách přijala mostecká městská policie telefonické oznámení od řidiče tramvaje městské hromadné dopravy, že v ulici Rudolická na konečné u nádraží leží muž v kolejišti.

Na místo byla vyslána motohlídka městské policie, která se vzhledem k oznámení a závažnosti situace se na místo přesouvala s majáky a houkačkou. Při příjezdu do ulice Rudolická se hlídka strážníků na místě spojila s oznamovatelem, který označil ležícího muže v prostoru kolejište.

Podnapilý muž byl ihned strážníky neprodleně probuzen a následně odveden mimo kolejiště do bezpečí. Jednalo se o muže středního věku, který se nad ránem vracel z oslavy.

V důsledku svého stavu, který ovlivnil jeho jednání, se ocitl v kolejišti, kde usnul. Muž nebyl nikterak zraněn, na místo mu bylo přivoláno vozidlo taxi služby, které ho v pořádku odvezlo do místa trvalého bydliště.

2808na kolejich2

Muž si ustlal v kolejišti tramvají. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru